最新動態

《女性主義不是什麼》小冊子網上版

很多人對女性主義不了解,坊間亦經常有人把所有婦女都說成是「女權」主義的代表。事實上以服務或關注婦女為目的的團體並不一定關注女性的權利和權益,也不一定把女性自主和性別定型等問題放在首位。

以女性主義為宗旨如本會「新婦女協進會」,便是香港唯一開宗明義以女性主義作為基礎的民間團體。

但其實什麼是女性主義?女性主義又不是什麼?
我們在此以深入淺出的問答形式為大家解答一般人對女性主義的迷思。
希望各位讀完以後,會發現女性主義其實十分可愛,絕不可怕!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: